Timan RC 751

bg-detail-ild01
bg-detail-ild01

Uw sterke partner als het gaat om het maaien van hoog gras of kleine struiken op steile stukken. Voorkom arbeidsongevallen en ervaar een betere werkomgeving op veilige afstand en doe uw werk net zo moeiteloos als de machine.

  • Meest compacte hellingmaaier op de markt
  • Werkt probleemloos op hellingen tot 50 graden
  • Betere en veiligere werkomgeving
  • Eenvoudige en veilige bediening
  • Deens design en kwaliteit
  • Gemakkelijk te vervoeren

Maaibeeld

De Timan RC-751 blinkt uit door zijn lage bouwhoogte in combinatie met rupsaandrijving. Hij is op afstand bestuurbaar en uitgerust met een klepelmaaier die zelfs hoog gewas maait.

Timan RC-751 kan gemakkelijk één tot twee jaar oude berenklauw, kleine struiken en jonge scheuten maaien. Met een hoogte van slechts 60 cm kan de RC-751 onder de meeste bomen en zonneparken werken. De machine is voorzien van een professioneel goedgekeurde afstandsbediening met geïntegreerde noodstopknop en andere veiligheidsfuncties.

Veelzijdig

Timan RC-751 hellingmaaier is de sterke partner als het gaat om maaien op hellingen tot 50 graden en moeilijk bereikbare plaatsen. Met een werkbreedte van 750 mm kan de op afstand bediende maaier op de meeste plaatsen werken en door het lage zwaartepunt is hij ongelooflijk stabiel.

Veiligheid voorop

Het klepeldek aan de voorkant houdt in dat het gras voor de rupsen wordt gemaaid, waardoor de RC-751 dicht langs muren en randen kan maaien en het gras niet door de rupsen wordt overreden. Met zijn 345 kg is de RC-751 gemakkelijk te vervoeren op een aanhanger of in de bedrijfsbus.

De rupsbanden zijn onafhankelijk van elkaar opgehangen waardoor er te allen tijde optimaal co ntact is met de ondergrond. Dit maakt de machine nog stabieler en gemakkelijker te besturen, omdat hij gelijkmatig beweegt en tegelijkertijd een goede grip op het oppervlak heeft, zelfs als dat oneffen is.