Maaimachine Raymo Electric nu met ‘huurbatterijen’

Vector machines presenteert accu’s op huurbasis bij aangeschafte elektrische machines. Met het accu-abonnement willen we de klanten tegemoet te komen bij de investering van de momenteel nog relatief dure accu’s.

De toekomst is elektrisch.
Elektrisch aangedreven machines zijn beter voor het milieu en de verbruiks- en onderhoudskosten zijn beduidend lager dan die van vergelijkbare brandstofmachines. Het is dan ook niet vreemd dat de belangstelling voor de Raymo Full Electric radiografische maaimachine groot is. Sinds de introductie in 2019 heeft Vector machines (toen nog Machines4Green) al veel van de machines geleverd en worden ze voor diverse toepassingen ingezet.

Oplossing voor dure accu’s
De noodzakelijke investering in de aanschaf van accu’s is echter vaak nog een drempel. Accu’s zijn duur en nog niet overal is er vertrouwen in de levensduur van accu’s.

Niet kopen maar huren
Wij bieden klanten vanaf heden de mogelijkheid om de accu’s bij nieuw aangeschafte machines voor een maandelijks bedrag te huren. Door dit accu-abonnement wordt de investering beperkt. doorlopen. Kosteloze vervanging bij storing is in het abonnement inbegrepen.

Bel gerust voor een offerte, een demo of meer informatie