Partner in beeld – CAD Solution

Partner CAD Solution | Vector Machines

Wederom stellen we graag een partner voor. Deze keer lichten we graag CAD Solution uit Emmeloord uit.

CAD Solution is het bedrijf van Tonny van den Ouweland. CAD Solution is werkzaam in de werktuigbouwkundige branche waarvan jachtbouw en machinebouw het grootste deel uitmaken.

Persoonlijk

Enthousiasme, kennis en kwaliteit zijn de pijlers van de activiteiten van CAD Solution.
Door de kleinschaligheid van het tekenbureau gaat CAD Solution persoonlijk met haar klanten om en werken ze met korte lijnen. De klantenkring van CAD Solution bevindt zich in de jachtbouw, industrie, voedselindustrie, landbouw mechanisatie en installatietechniek. CAD Solution kan ook kleine prototypes bouwen, ze hebben de mogelijkheid om dit in eigen huis voor u te realiseren.

Bij CAD Solution wordt gewerkt met Inventor, een 3D tekenpakket. De werktuigdrager van de Vector WD2.0 is in dit programma ontworpen. Na het hele engineeringspakket te hebben ontworpen zijn alle plaatwerk- en draaidelen besteld en is de machine gelast, gepoedercoat en afgemonteerd.

Tonny (CAD Solution) en Jan-Dirk (Vector Machines) hebben elkaar voor het eerst ontmoet in 2018 om te praten over het her-engineeren van een Feedtuber machine. Dit heeft in 2020 plaats gevonden en zo was de eerste samenwerking een feit.

In 2021 kwam de vraag of CAD Solution mee zou willen denken over het ontwerpen en produceren van een autonome werktuigdrager. Deze (hernieuwde) samenwerking heeft geresulteerd in het eerste prototype Vector.

Maaidek grasmaaien autonome maairobot Vector Machines

Inmiddels is de productie op gang gekomen en produceert CAD Solution de werktuigdragers en maaidekken voor Vector Machines.

Obstakelmaaier palenmaaier op maaidek autonome maaimachine maairobot Vector Machines