Raymo maaiers

Over Raymo

Technici bij RAYMO hebben met ruim 15 jaar ervaring in de wereld van radiografische maaiers de eerste betaalbare elektrische commerciële machine ontwikkeld. Radiografisch gestuurd, volledig elektrische maaimachines die veilig, wendbaar, efficiënt, stil, schoon en goedkoop in gebruik zijn. En er is meer: RAYMO is eigenlijk ontworpen als werktuigdrager voor extra elektrische hulpstukken die uw maaiwerkzaamheden efficiënter maken. De machine zelf is extreem laag (51 cm), zodat u toegang hebt tot gebieden met weinig ruimte en een uitstekend klimvermogen voor hellend en golvend terrein. Het zero turn-stuursysteem in combinatie met 4WD levert uitzonderlijke rij- en manoeuvreerfuncties.

Raymo

Volledig elektrisch of hybride

Motor: Volledig elektrisch Li-Ion 120Ah
…………..Hybride Li-Ion 56Ah icm 2Kw B&S benzinemotor
Afmetingen: 205 × 115 × 51 cm
Werktuigen:   Maaidek 104cm
……………………….Maaidek 132cm
……………………….Maaidek ruw terrein 120cm
…………..…………..Messenbalk 117cm
Snelheid: 0 – 6 km/h
Maaihoogte: 4 – 12 cm
Gewicht: 240 kg

Meer informatie

Alle voordelen van de radiografisch bestuurde Raymo op een rij:

  • Minder belasting voor de gebruiker. Immers deze loopt op afstand van de machines waardoor invloeden als geluid, stof en fysieke belasting minimaal zijn. Zoek je een volledig autonome elektrische maaier, dan is de Vector WD2.0 een geweldig alternatief.
  • Veiligheid voor de gebruiker. De machine is zeer geschikt voor lastige situaties zoals het maaien van taluds en hellingen. De gebruiker bevindt zich op veilige afstand en loopt geen risico.
  • Kostenvoordelen ten opzichte van brandstof aangedreven machines door de elektrische aandrijving en lagere onderhoudskosten.
  • Beperking van overlast voor de omgeving. Bij het maaien van bijvoorbeeld bermen hoeft het wegvak meestal niet te worden afgezet.
  • Hoge productiviteit door zeer goed zicht op de uit te voeren werkzaamheden en snelheid van de machine tot 6 km/h
    Minder milieu belastend. Door de elektrisch aandrijving is het mogelijk maaiwerkzaamheden uit te voeren met zero-emission.
  • Lage onderhoudskosten. Het functionele ontwerp is vernuftig eenvoudig en garandeert daarom eenvoudig onderhoud.
  • De ondergrond wordt niet beschadigd. Het ontwerp van de RAYMO is zo dat 80% van het gewicht op de voorste as komt. Door de elektrische aandrijving apart op beide wielen kan de machine om zijn eigen as draaien zonder dat de achterbanden de graszode beschadigen.
  • Eenvoudig transport. Door de compacte afmetingen kan de machine eenvoudig worden getransporteerd en is de machine snel te laden en te lossen.

.