Wat bedoelt men met een autonome werktuigdrager met maaidek?

Een autonome werktuigdrager met maaidek is een geautomatiseerde grasmaaier die is uitgerust met een aanhangwagen of een werktuigdrager om extra taken uit te voeren naast het maaien van gras. Dit type autonome maaimachine kan worden gebruikt voor verschillende taken, zoals het verspreiden van kunstmest, het zaaien van gras, het verwijderen van bladeren, het opruimen van sneeuw en het snoeien van struiken.

De werktuigdrager is ontworpen om verschillende soorten aanhangwagens of werktuigen te kunnen trekken en kan worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. Sommige modellen hebben een hydraulisch systeem dat kan worden gebruikt om de aanhangwagen of het werktuig op te tillen of te laten zakken, terwijl andere modellen zijn uitgerust met een speciale connector om de aanhangwagen of het werktuig aan te sluiten.

Net als bij een standaard autonome maaimachine maakt een autonome werktuigdrager met maaidek gebruik van sensoren, GPS-technologie en kunstmatige intelligentie om de route te bepalen en de taken uit te voeren. Door de toevoeging van een maaidek kan het apparaat worden gebruikt voor verschillende taken en biedt het een veelzijdige oplossing voor het onderhoud van tuinen en groene ruimtes.

Samenvattend, een autonome werktuigdrager met maaikap of maaidek is een innovatieve en geautomatiseerde oplossing voor het onderhoud van tuinen en groene ruimtes en biedt extra functies naast het maaien van gras.