Klanten in beeld – Debie en Verkuijl

Klant in Beeld Vector Machines - Klant Vector Debie en Verkuijl - Spider Radiografische maaier

Vorige week hebben we weer een Spider afgeleverd bij Debie en Verkuijl erfgoedhoveniers.
Dit is alweer de 4de machine! Tijd om deze klant in het zonnetje te zetten.

Debie & Verkuijl is een gerenommeerd landschapsarchitectenbureau dat bekend staat om haar expertise op het gebied van erfgoed. In 2000 opgericht door Paul Verkuijl en Patricia Debie, combineert het bureau haar uitgebreide cultuurhistorische kennis met jarenlange praktijkervaring in ontwerp en uitvoering, waardoor het goed kan inspelen op de actuele ontwikkelingen in de erfgoedsector. Het bedrijf werkt aan een gevarieerde reeks projecten, studies en prijsvragen in heel Nederland, en houdt zich bezig met alle schaalniveaus en aspecten van zowel particuliere als publieke projecten. Daarnaast is het bureau maatschappelijk betrokken en zet zich actief in voor de kennisontwikkeling van de erfgoedsector.

Veilig werken op taluds

Vorig jaar is er een symposium geweest over veilig werken op forten en vestingen, door Liniebreed ism Debie en Verkuijl.

Die dag kreeg onze Spider al volop aandacht. En terecht, want wat is er nou veiliger dan werken met een machine die permanent gezekerd kan worden met een geïntegreerde hydraulisch aangedreven lier?
Hier vind je een terugblik symposium veiligheid op vestingwerken.

Wij danken Debie en Verkuijl voor het in Vector Machines gestelde vertrouwen.