Wat is de kwaliteit en betrouwbaarheid van de Vector?

De kwaliteit en betrouwbaarheid van een autonome maaimachine hangt af van verschillende factoren, waaronder het ontwerp, de gebruikte materialen, de productieprocessen en het onderhoud.

De Vector autonome maaimachine wordt geproduceerd in Nederland. Onze Nederlandse software wordt op afstand ge├╝pdatet, dit gebeurt automatisch. Onze productie gebeurt volgens de strenge Europese kwaliteitsnormen en daarnaast gebruiken we bij Vector Machines hoogwaardige materialen om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de machine te garanderen. Ook worden de Vector autonome maaimachines uitgerust met geavanceerde sensoren en navigatiesystemen die ervoor zorgen dat ze nauwkeurig en veilig kunnen werken, waardoor de kans op schade of storingen wordt verminderd.

Onderhoud is altijd een belangrijke factor bij de betrouwbaarheid van maaimachine geweest. Omdat de Vector autonome werktuigdrager volledig elektrische maaimachines zijn, is het onderhoud veel minder arbeidsintensief en daardoor vele malen voordeliger dan de traditionele maaimachines. Wel adviseren we om wekelijks het gras onder het maaidek te verwijderen (met name bij vochtig weer). Het is belangrijk om de machine schoon te houden en eventuele vuil- en stofophoping te voorkomen, omdat dit de werking van de machine kan belemmeren. Deze handelingen kunnen eenvoudig worden uitgevoerd, daarvoor hoeft niet een dure specialist ingehuurd te worden.