Wat zijn de veiligheidskenmerken van de autonome maaimachine?

Bij de productie en uitvoering van de Vector WD2.0 autonome maaimachine is vanaf het begin veiligheid erg belangrijk geweest. Hieronder staan enkele van de belangrijkste veiligheidskenmerken van de Vector WD2.0:

Sensoren: De Vector WD2.0 is uitgerust met verschillende sensoren, zoals ultrasone sensoren, infraroodsensoren, en LiDAR-sensoren, die helpen bij het detecteren van obstakels en voorkomen dat de machine ermee botst. Deze sensoren werken in combinatie met de navigatiesoftware om de machine te leiden rond obstakels.

Noodstopknop: De Vector WD2.0 heeft een noodstopknop waarmee de machine onmiddellijk kan worden gestopt in noodgevallen.

Veiligheidszone: De Vector WD2.0 heeft een ingestelde veiligheidszone waarbinnen de machine niet kan werken, bijvoorbeeld rondom kinderen of huisdieren. Dit kan worden ingesteld door de gebruiker of fabrikant.

Waarschuwingssignalen: De Vector WD2.0 is uitgerust met waarschuwingssignalen in de vorm van visuele signalen, die helpen bij het waarschuwen van mensen in de buurt van de machine. Bijvoorbeeld wanneer de machine van richting verandert of in de buurt komt van obstakels.

Nauwkeurige mapping: De Vector WD2.0 gebruikt nauwkeurige mapping-technologie om de omgeving van de machine in kaart te brengen en obstakels te vermijden. Dit helpt de machine om veilig en efficiƫnt te werken, zonder in botsing te komen met obstakels.

Veiligheidsnormen: De Vector WD2.0 voldoet aan de internationale veiligheidsnormen, waaronder CE, RoHS en EN-normen, die helpen om de veiligheid van de machine te garanderen.