Wat zijn de functies en mogelijkheden van de Vector maaimachine?

De Vector WD2.0 autonome werktuigdrager met maaikap heeft verschillende functies en mogelijkheden die zijn ontworpen voor professioneel gebruik. Hieronder vind je een overzicht van enkele van de belangrijkste functies en mogelijkheden van de Vector WD2.0:

Autonome werking: De Vector WD2.0 is een autonome maaimachine, wat betekent dat hij zonder menselijke tussenkomst kan werken. Hij is uitgerust met geavanceerde sensoren en navigatiesystemen die hem in staat stellen om zelfstandig te werken en om obstakels te vermijden.

Modulair ontwerp: De Vector WD2.0 heeft een modulair ontwerp, wat betekent dat hij kan worden uitgerust met verschillende werktuigen, afhankelijk van de specifieke behoeften van de gebruiker. De machine wordt uitgerust met een maaidak en kan worden uitgerust met een een schoffel of andere gewenste werktuigen.

Grote maaibreedte: De Vector WD2.0 heeft een maaibreedte van 130 cm, waardoor hij snel en efficiƫnt grote oppervlakken kan maaien.

Hoge snelheid: De Vector WD2.0 kan een snelheid van maximaal 8-10 km/uur bereiken, wat betekent dat hij snel grote oppervlakken kan maaien. De werksnelheid is in praktijk echter 4-6km/ uur (bij autonome werking).

Intelligente navigatie: De Vector WD2.0 is uitgerust met een geavanceerd navigatiesysteem dat gebruik maakt van GPS, LiDAR en andere sensoren om de machine nauwkeurig te navigeren en obstakels te vermijden.

Gebruiksvriendelijke interface: De Vector WD2.0 heeft een gebruiksvriendelijke interface die het gemakkelijk maakt om de machine te bedienen en om de verschillende instellingen aan te passen.

Milieuvriendelijk: De Vector WD2.0 is milieuvriendelijk omdat hij werkt op elektriciteit in plaats van fossiele brandstoffen. Dit maakt hem niet alleen beter voor het milieu, maar ook stiller en goedkoper in gebruik.

Veiligheid: De Vector WD2.0 heeft verschillende veiligheidskenmerken, zoals automatische noodstops, waardoor de machine veilig kan werken zonder menselijke tussenkomst.

Dit alles maakt de Vector WD2.0 een geavanceerde en krachtige autonome werktuigdrager die is ontworpen voor professioneel gebruik. Dankzij zijn modulaire ontwerp, intelligente navigatie en andere functies is hij geschikt voor verschillende toepassingen en kan hij helpen om het maaien van grote oppervlakken sneller, efficiƫnter en veiliger te maken.