Klanten in beeld – Solar Green & Clean

Klant in beeld Solar Green & Clean | Klant Vector Machines

Bij Solar Green & Clean hebben we recent weer twee nieuwe Raymo machines mogen leveren. Reden om onze waardering richting Solar Green & Clean uit te spreken

4 Raymo Electric radiografische maaiers bij Solar Green & Clean

3 Jaar geleden kreeg Solar Green & Clean uit Linde de eerste elektrisch aangedreven Raymo radiografische maaier.
Reden voor aanschaf was toen de stille elektrische aandrijving in combinatie met het feit dat het met slechts 51cm de laagste professionele machine is die leverbaar is op de markt.

Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het onderhoud van zonneparken en is daartoe recent ook VCA gecertificeerd. Punt van aandacht op de zonneparken was dat het terrein vaak vrij ruw is afgewerkt en de beschikbare maaidekken van Raymo niet altijd opgewassen waren tegen het soms ruige en hoge gewas.

Na de introductie van het nieuwe R48 Craft maaidek eind vorig jaar was Solar Green & Clean één van de eerste bedrijven die om een demo vroeg. En dat ging goed!

“Dit nieuwe maaidek met slingermessen doet niet onder voor een klepeldek” Solar Green & Clean

Dit gaf de doorslag: recent schafte het bedrijf machine 3 en 4 aan en inmiddels zijn deze allemaal uitgerust met een R48 Craft maaidek.

De combinatie van 4 Raymo elektrische maaimachines, 1 Timan rupsmaaier en diverse andere machines met bestuurdersplaats is het bedrijf klaar voor het nieuwe maaiseizoen. De uitbreiding met deze twee nieuwe machines was uiteraard een foto momentje waard. Maar omdat ze bij Solar Green & Clean altijd druk zijn, valt het niet mee om de machines alle 4 tegelijk op de foto te krijgen. Nummer 4 was alweer druk aan het maaien.

Levering Raymo Grasmaaiers Elektrisch Solar Green en Clean | Vector Machines

Solar Green & Clean

De focus van Solar Green & Clean ligt op het beheren van landschappen en het schoonmaken van zonneparken door heel Nederland. Door gebruik te maken van speciale machines voor het onderhoud van de landschappen van de zonneparken, bieden ze een specifiek jaarlijks onderhoudsplan voor elke individuele locatie aan. Ze overleggen met klanten, investeerders en andere betrokkenen om een bevredigend plan op te stellen voor landschapsbeheer.

Onder de merknaam “De Vrolijke Grazers” bieden ze ook schapengraasdiensten aan voor specifieke locaties in combinatie met mechanisch maaien. Ze hebben ervaring met natuurbehoudsorganisaties en nemen de lokale flora en fauna op elke locatie op in hun onderhoudsplannen.

Het bedrijf biedt ook schoonmaakdiensten voor verschillende soorten zonnepaneelconstructies met behulp van hun robotische schoonmaakmachine. Klanten zien vaak een verbetering in de efficiëntie van de panelen na het reinigen. Het bedrijf biedt ook een demonstratie op locatie aan om de mogelijkheden van hun diensten te bespreken.

We wensen Solar Green & Clean vele plezierige maaiuren met deze elektrische krachtpatsers!