Klanten in beeld – Donker Groen

Vector Machines Klant Donker Groen | Klanten Vector Machines

Recent hebben we bij Donker Groen twee nieuwe Raymo werktuigdrager mogen afleveren. Omdat we graag onze waardering richting klanten uitspreken, lichten we in deze rubriek onze klanten uit.

Donker Groen investeert in nog eens twee Raymo Electric Radiografische maaiers

Nadat vestiging Rotterdam een jaar naar tevredenheid heeft gewerkt met de Raymo elektrische maaier met afstandsbesturing, besloot Donker Groen tot de aanschaf van nog eens twee van deze machines.

Ook de vestigingen van het bedrijf in Benningbroek en Amsterdam zullen vanaf 2023 over de handige werktuigdragers beschikken. Ook werd aan de vestiging Rotterdam een tweede maaidek geleverd als extra optie.

Tevreden na eerdere ervaring Raymo

Rotterdam beschikte al over 130cm brede Turf maaidek, voor diverse maaiwerkzaamheden in de stad. Voor het zwaardere werk wordt nu het 120cm brede ruw terrein maaidek gebruikt. Dit maaidek beschikt over 1500W motoren in combinatie met een extra open constructie waardoor grof en hoog gewas probleemloos verwerkt kan worden.

Vestiging Benningbroek beschikt ook over beide maaidekken en Amsterdam heeft het brede Turf dek geleverd gekregen.

Efficiënt en veilig werken, zonder lawaai en emissie; Vector Machines wenst Donker Groen veel plezierige uren met de machines.

Donker Groen: al meer dan 60 jaar aanleg en onderhoud van groen

Donker Groen, onderdeel van Donker Groep, is een landelijk opererende organisatie met meer dan 25 vestigingen door het hele land.

Al meer dan 60 jaar is Donker Groen actief. Ze zijn gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van groene ruimtes, wat de basis vormt van de organisatie. Inmiddels heeft Donker de diensten uitgebreid en werken ze zelfs integraal, waardoor het in staat is om een groenproject van ontwerp tot aanleg en onderhoud te realiseren. Kortom, bij Donker Groen vind je alle specialistische kennis over de groene buitenruimte onder één dak.

Ontwerp

Het ontwerp van een groenproject wordt volledig op de doelen, wensen, budget en fysieke ruimte van klanten afgestemd. Het vertalen van groene visies naar concrete uitvoeringsprojecten: vanaf het eerste ontwerpidee tot aan de feestelijke opening begeleiden de mensen van Donker Groen haar klanten.

Groenaanleg

Bij Donker Groen zijn ze proactief en denken ze verder dan het eigen vakgebied. In overleg met alle partijen worden de exacte doorlooptijden en mijlpalen verwerkt in de planningen. Circulariteit en duurzaamheid zijn altijd verweven in deze aanpak.

Groenonderhoud

Bij Donker Groen streven ze naar een toekomst waarin ze niet enkel maximale controle over groenbeheer hebben, maar waarin ze optreden als rentmeesters van de wereld van morgen. Met als doel een optimale beleving voor de buitenruimtegebruiker, werken Donker Groen integraal helpt bij het onderhoud van terreinen of openbare ruimte.

Wij danken Donker Groen voor het in Vector Machines gestelde vertrouwen.