Klanten in beeld – Krinkels

Klanten in Beeld | Krinkels Elektrische Maaimachine Raymo | Vector Machines

Recent hebben we bij Krinkels uit Hengelo een nieuwe Raymo werktuigdrager mogen afleveren. Omdat we graag onze waardering richting klanten uitspreken, lichten we in deze rubriek onze klanten uit.

Krinkels Investeert in Elektrisch Radiografisch Maaien

Krinkels vestiging Hengelo heeft een Raymo Electric Radiografische maaier aangeschaft bij Vector Machines.

Na uitgebreide tests, onder meer op een zonnepark en terreinen in en rond de vestigingsplaats, is door Krinkels Hengelo besloten de Raymo elektrische maaimachine aan te schaffen met twee accupakketten, waardoor probleemloos een volle dag gewerkt kan worden.

Bij de werktuigdrager werden twee maaidekken aangeschaft. Het R48 ruw terrein maaidek met een werkbreedte van 120cm samen met het maaidek met de speciaal door Vector Machines ontwikkelde obstakelmaaier, waarmee in zonneparken, boomkwekerijen en ander locaties probleemloos rond palen en bomen gemaaid kan worden.

Krinkels: meer dan alleen groenvoorziening

Krinkels is een bedrijf dat zich niet alleen richt op groenvoorziening, maar ook op het onderhoud van wegen en perrons om uw veiligheid te garanderen. Van het maaien van bermen tot het aanleggen van sportvelden, Krinkels neemt de zorg voor het groen en de infrastructuur in Nederland op zich. Daarnaast zorgen ze voor mooie en veilige oevers en onderhouden ze watergangen.

Met hun uitgebreide kennis en ervaring werkt Krinkels samen met landelijke opdrachtgevers zoals Rijkswaterstaat en NS, en provincies, gemeenten, waterschappen en ministeries. Ze nemen het onderhoud van projecten voor hun rekening en maken de perrons sneeuwvrij zodat u ’s winters veilig de trein instapt.

Maar Krinkels doet meer dan dat. Ze regelen dat het verkeer snel weer kan doorstromen na een ongeval en zorgen ervoor dat de verlichting langs de snelwegen werkt. Hun prioriteit is uw veiligheid.

Met negen vestigingen door het hele land is Krinkels altijd in de buurt van hun opdrachtgevers. Het hoofdkantoor bevindt zich in Breda, en dit opvallende pand is al meerdere keren bekroond vanwege zijn duurzame karakter, technische hoogstandjes en architectuur. Bij Krinkels staat kwaliteit en duurzaamheid voorop en ze blijven zich voortdurend ontwikkelen om hun klanten de beste dienstverlening te bieden.

Wij danken Krinkels voor het in Vector Machines gestelde vertrouwen.

Raymo Elektrische Werktuigdrager Maaimachine Krinkels | Vector Machines